Sollicitatieproces

Van de eerste kennismaking tot een gesprek over de opdracht- Altijd een professioneel proces bij TRIUS.

Eerste kennismaking

Je solliciteert zelf of wordt benaderd door onze Branche Specialist of Corporate Recruiter. In beide gevallen spreken we je eerst telefonisch. Dat is een open dialoog over jouw kennis en kunde, je ambities en je wensen. Daarop volgt een eerlijk advies. Belangrijk is dat we in deze startfase beide de waarde inzien van een persoonlijke kennismaking. Dat is in dat geval bij voorkeur op ons kantoor. Er kunnen ook redenen zijn voor jou om dat op locatie elders te doen of via skype.

Persoonlijk gesprek

En dan bedoelen we dat ook letterlijk zo. Het gaat erom dat we elkaar als persoon goed leren kennen. Daar komt onze meerwaarde naar boven. Jouw en ons succes in je volgende baan is daarvan afhankelijk. We bespreken uiteraard ook je curriculum vitae inhoudelijk. Daarbij staan we uitgebreid stil van het hoe en waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt. Zijn die congruent met jouw wensen en ambities en die van TRIUS, dan maken we de volgende stap. Maar alleen als jij dat wilt!

Intern beraad

Na de eerste kennismaking evalueren we intern met het team van Branche Specialisten de mogelijkheden die passen bij jouw kennis, kunde, ambities en wensen. Ook de zogenaamde cultural fit speelt daarbij ook een belangrijke rol. Het is mogelijk dat je daarna eerst inzicht krijgt in de lopende projecten of dat je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek met onze Director Engineering.
 

Gesprek over de opdracht en arbeidsvoorwaarden

Hebben we samen het (initiële)project gevonden waar jij voor wilt gaan dan volgt daarover het gesprek. Daarvoor krijg jij ter voorbereiding alle achtergrondinformatie die we hebben over onder andere de projectaanleiding, de omgeving waarin het gesprek plaats vindt en alle zaken die je kunt verwachten. Ook krijg je tips over zaken waarop je jezelf verder moet voorbereiden. Jouw Branche Specialist staat je hierbij ter zijde. Ook gaan we dieper in op je arbeidsvoorwaarden. Uiteindelijk maken we samen de beslissing.

En dan…

Geen sollicitatieprocedure is hetzelfde. Er kan nog een gesprek volgen of een rondleiding op kantoor. Uiteindelijk zal een succesvolle sollicitatieprocedure resulteren in een arbeidsovereenkomst. Dat zal zijn nadat alle belangen naar tevredenheid zijn gediend.

Succes?

Ongeveer 95% van de projecten worden door onze klanten positief beoordeeld. Waarschijnlijk werk je na 3 jaar nog steeds naar tevredenheid; zo’n 84% van onze medewerkers doet dat namelijk.

Bekijk welke vacatures er open staan

We ontvangen graag jouw sollicitatie.