Wij zijn Trots op TRIUS

en onze kernwaarden.

Dit is wie wij zijn:

Werken vanuit kennis en kunde. Nemen van verantwoordelijkheid. Oog hebben voor het belang van de ander. Gelijkwaardigheid naar sollicitant, medewerkers en klanten. Werken vanuit wederzijds respect.

Woord houden en afspraken nakomen. Pro-actief en ondernemend.

Onze waarden

Kwaliteit

Gekwalificeerde medewerkers van TRIUS geven invulling aan engineeringsopdrachten. Daarmee levert onze dienstverlening een positieve bijdrage aan de groei van onze opdrachtgevers. TRIUS is een gecertificeerde onderneming. Vastomlijnde processen en werkwijzen laten edoch ruimte voor creativiteit. Daardoor is het mogelijk onze dienstverlening te optimaliseren naar klantwens.

Vertrouwen

Door een zeer sterke focus op simultane belangenbehartiging van alle betrokken partijen. Daartoe zijn we in staat door deze goed te kennen en ons daarin dienstbaar en gelijkwaardig op te stellen.

Passie

We hebben de intrinsieke overtuiging dat onze activiteiten een significante bijdrage levert aan de ontwikkeling van de technische professional. Daarmee hebben wij een belangrijke rol in hun leven bij het vormgeven van hun loopbaan. Dat geeft verantwoordelijkheid en die nemen wij.

onze ervaren collega’s

Ontmoet het team van TRIUS

Xander de Cock

Branche Specialist Marine&Offshore

In januari 2018 ben ik bij TRIUS komen werken omdat ik hier aansluiting heb gevonden bij mijn interesse in techniek en de mogelijkheid heb gekregen om hier meer betrokken in te raken.

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het uitbreiden en verdiepen van ons netwerk van engineers en opdrachtgevers om vervolgens een passende samenwerking te realiseren. Mijn focus ligt hier bij marine en offshore.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst zoveel mogelijk buiten. Dit kan zijn om te wielrennen of een weekend weg op mijn motorfiets. Daarnaast heb ik een grote liefde voor bergsport. Van klimmen in de Alpen tot Toerskiën in Noorwegen.

Mark van Opstal

Branche Specialist Electro & Werktuigbouw

Het koppelen van de juiste schakels binnen een proces is waar ik mijn voldoening uithaal. Daarom besteed ik het overgrote deel van mijn vrije tijd als wedstrijdsecretaris op de voetbalclub, of plan ik graag de reizen en activiteiten die ik met mijn vrienden ga doen. Zelf ben ik ook nog actief op het voetbalveld, dit is echter niet op het hoogste niveau. We geven alles voor de winst na 90 minuten, hierna is de gezelligheid en de 3e helft ook belangrijk.

In mijn rol bij TRIUS houd ik mij bezig met het adviseren en het uitbreiden van ons netwerk. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn communicatieve skills, inlevingsvermogen en oprechte interesse op het gebied van mens en techniek de juiste adviezen kan verstrekken. Ik ben hierin geen techneut, ik ben echter wel een doorzetter en leer graag meer van deze vakgebieden. Dit te allen tijde met de focus op werktuigbouw en elektrotechniek.

Naast mijn privéleven op het voetbalveld, haal ik veel inspiratie uit evenementen en festivals op het gebied van sport en muziek. Je kan mij ieder uur van de dag wakker maken voor een Formule 1 race. Ik kan enorm genieten van een dag met vrienden op een festival in de zomer. Naast het voetbal ben ik een liefhebber van iedere sport waar een winnaarsmentaliteit naar voren komt. Die winnaarsmentaliteit is dan ook een belangrijke drijfveer in de toekomst van mijn carrière. Het willen winnen met daarbij samenwerking en veel plezier in wat we met zijn allen kunnen bereiken!

Sven Vos

Branche Specialist Bouw & Civiel

Jeroen Lodewijks

Director Engineering / CTO

Naast mijn baan als Director Engineering besteed ik behoorlijk wat vrije tijd aan mijn voorzitterschap van de jeugd bij voetbalvereniging svDSO. Waarom alleen als voetbalvader langs de lijn staan, als je ook iets kunt bijdragen bij een amateurvereniging? Ik vind het mooi met een team van vrijwilligers elk seizoen weer zo’n 750 kinderen te laten voetballen.
Daarnaast sta ik als trotse vader elk weekend (als het mogelijk is) bij mijn zoon zijn voetbalwedstrijd, en bij mijn dochter haar hockeywedstrijd te kijken. Mooi om te zien dat je daar alleen met samenwerken kunt overwinnen. Teamwork is key! Ieders specifieke kwaliteit tot bloei laten komen en een hecht team creëren.
Verder vind ik het belangrijk om in het weekend met het gezin, familie of vrienden gezellig samen te zitten met een hapje en een drankje. Heerlijk oude herinneringen ophalen! Het is niet altijd maar zaak om voorruit te rennen, maar soms ook eens pas op de plaats maken om alles te overzien en te genieten.
Mijn levensmotto is: “Je moet doen wat je zegt en zeggen wat je doet”

Michael von Eckardstein

Managing Partner / COO

Het overgrote deel van mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin en ik ben veel in en rond het huis aan het klussen. Onze tuin behoeft veel aandacht en er is niets mooiers dan om in de tuin te werken en tegelijkertijd onze drie kinderen, met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt, buiten te zien ravotten. Dat is wat ons betreft een van de voordelen van het wonen buiten de stad.

Verder heb ik een grote passie voor alles wat zich gemotoriseerd op vier wielen voortbeweegt. Met name auto's uit de jaren 80 en 90 hebben mijn interesse. Verder maak ik graag tijd vrij om hard te lopen in de polders tussen Zoetermeer en Leiden. Een van de stippen aan de horizon is m'n volgende marathon; de marathon van Londen in 2020.

De zakelijke stip aan de horizon is intussen ook gedefinieerd en bij TRIUS komen de mogelijkheid om hier naartoe te werken en om een mooi bedrijf verder uit te bouwen op een prettige manier samen.

Mark Bol Raap

Founding Partner / CEO

In 2003 TRIUS opgericht. Ik ben autodidact op gebied van techniek. Grote passie voor Spaanse cultuur, youngtimers en het verbinden van mensen.
Hou ervan de nuance op te zoeken met een no-nonsense mentaliteit. Sport: Formule 1.
Motto: Kan niet bestaat niet. Nooit opgeven. Zoeken naar wat wel kan. Afspraak is afspraak.
Ik sta voor de kwaliteit en oprechtheid van onze dienstverlening.
Mij kan je altijd wakker maken voor een dagje op het circuit of een goed diner.

Anil Ravi

Senior Structural Engineer

Worked in the area of Structural Analysis & Design having 16+ years of international experience including Europe & Middle East in the field of Offshore & Onshore Oil/Gas EPC & FEED Projects. Extensive experience in the field of FPSOs, Offshore Platforms & Modularised Structures for Artificial Islands & Natural Islands. The work involves Inplace structural analysis & Pre-service Analysis including Lifting, Sea Transportation, Trailer Transportation, Jacking & Setdown Analysis of Offshore Jackets, Topsides, Bridges, Bridge Supporting Towers, Onshore Process Modules & Piperack Modules, detailed design of steel & concrete structures, development of GA drawings, interaction with related disciplines architectural/piping/mechanical/electrical/ instrumentation, preparation/checking of detailed structural design calculations & reports with QA/QC procedures, checking of fabrication drawings, design and detailing of connections and conceptual and feasibility study reports, preparation of pre-bid packages and review of vendor documents. Well conversant with International codes for design of Steel & Concrete Structures including American Codes of Practice (ASD, ACI, API, LRFD), Euro codes, ISO codes, NORSOK , DNV, ABS Codes & Indian Codes of Practice.

Deniz Murt

Senior Draftsman

Drawing expert for offshore and installation projects: deck layouts; lifting and rigging plans; grillage and sea fastening plans.

Brigitte Holdert

Financiële Administratie

Igor Martincic

Mobilisation Engineer